Word vriend

Samen met u als vriend kunnen we blijven spelen.

Word vriend van Het Dans orkest The Ramblers

The Ramblers, Orchestra of the centuries, is het oudste dansorkest ter wereld! Met uw hulp als vriend kan The Ramblers nòg langer mooie muziek voor u blijven maken.

Vriend van The Ramblers of Sponsor van The Ramblers.

U kunt Vriend van The Ramblers worden voor 50 euro per jaar.

Met een bijdrage van 50 euro per jaar ondersteunt u het bijna 100-jarige jazzy entertainment orkest The Ramblers. Met uw bijdrage financiert Stichting The Ramblers de uitbreiding van het repertoire en kan het waardevolle archief onderhouden en geconserveerd worden.

Als Vriend van The Ramblers ontvangt u uitnodigingen voor alle reguliere concerten en houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

U kunt zich opgeven door een e-mail te sturen aan management@theramblers.nl. U ontvangt dan in januari een betaalverzoek voor het kalenderjaar 2023. Opzeggen kan in het lopende jaar voor 1 december. 

U kunt ook Supervriend van The Ramblers worden voor 250 euro per jaar. 

Als u een stapje verder wilt gaan, bijvoorbeeld omdat u zo geniet van het werk van The Ramblers, kunt u Supervriend worden. U wordt dan genoemd op de website (uiteraard alleen als u daar geen bezwaar tegen heeft) en krijgt uitnodigingen voor alle concerten. Daarnaast ontvangt u twee gratis toegangskaarten voor het jaarlijkse ‘eigen concert’ van The Ramblers. Dit is een jaarlijks terugkerend concert met wisselende instrumentale en vocale gasten op een nader te bepalen locatie. 

U kunt zich opgeven door een e-mail te sturen aan management@theramblers.nl. U ontvangt dan in januari een betaalverzoek voor het kalenderjaar 2023. Opzeggen kan in het lopende jaar voor 1 december. 

Uw bedrijf kan ook Sponsor van The Ramblers worden.

Uw bedrijf kan als sponsor bijdragen aan de ontwikkeling van The Ramblers. Voor een nader overeen te komen vast bedrag per jaar - met de duur van minimaal drie jaar - kunt u uw logo plaatsen op de website van The Ramblers en wordt u als sponsor genoemd in de reclame-uitingen en programma’s van de concerten. Een speciaal concert van The Ramblers tijdens een bedrijfsfeest behoort tevens tot de mogelijkheden.  

U kunt voor deze mogelijkheid een e-mail sturen aan management@theramblers.nl en wij nemen contact met u op voor een gesprek over de mogelijkheden.

Alvast hartelijk dank!